Ga naar de inhoud

Reviews LEAVV camper

Een LEAVV camper gehuurd? We horen graag hoe je het hebt ervaren.“Sinds 2021 verhuren we 100% elektrische camperbusjes. Samen met jou hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan duurzamer toerisme. Let’s LEAVV!”

ROBBERT VAN GOETHEM
Eigenaar LEAVV


“Op pad geweest met een e-camper en volop genoten. LEAVV heeft alles supergoed geregeld. Een heerlijk, mooi en praktisch ingericht busje.”

KIRSTEN
Blog WhereSheGoes


“Mooie ervaring om met de elektrische camper op stap te gaan. Rijdt heerlijk en is praktisch ingedeeld. Opladen op de camping ging ook heel goed. ”

FILIP LEENMAN
Week Nederland


“Wij hebben heerlijke dagen gehad met de LEAVV. Kamperen in de natuur, lekker geslapen en mooie reis! Dat het dak omhoog kan voor meer stahoogte is heel prettig. Top contact met Robbert.”

ADRIENNE TAS
Mountainbike trip


“Ook met een gezin van vader, moeder en twee kinderen van 9 en 7 jaar is het prima toeven in de Leavv. Het slapen is heerlijk. Volgende zomer gaan we zeker langer op reis met de Leavv!”

FAM. GROENWOLD
5 dagen Nederland


“Wat een geweldige ervaring! Rijdt heerlijk, slaapt lekker, alles bij ons wat we nodig hadden en opladen helemaal gelukt. Robbert was tijdens onze reis altijd beschikbaar.”

NIELS HAZEKAMP
14 weken door heel Europa


“We hebben genoten in de camper van Leavv! Heerlijk rustig in zo’n elektrische bus. De camper is handig ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij hebben meestal boven geslapen en de kinderen beneden en dat ging prima. Onderweg hadden we wat ruzie met de slaapbank, maar Robbert van Leavv kon ons snel te woord staan om het probleem op te lossen.
Dankzij de trekhaak konden onze fietsen ook nog mee, ideaal voor de kinderen. Kortom aanrader.”

JOB VAN HEUSDEN
3 weken Frankrijk


“Uitstekende service, leuke mensen, maar vooral belangrijk: een te gekke ervaring, met een elektrische camper op pad – van alle gemakken voorzien.”

FAM. HOEKMAN
3 weken Zuid-Europa


“Wij hebben afgelopen week met de elektrische camper van LEAVV mogen genieten van alle vrijheid. Onze mini roadtrip richting België was een uniek avontuur. De camper bied veel ruimte, gemak en vooral erg veel vrijheid. Bedankt!”

LIEKE GLOUDEMANS
Lang weekend Belgie


“Prachtige camper in perfecte staat, met een complete inventaris. Robbert reageerde snel op vragen, zeker een aanrader!”

WILLEM OOSTRA
Midweek Duitsland


“Heerlijk elektrisch gecamperd, zonder lawaai en stinkende uitlaat. Super 24/7 service door Robbert. De camper voelt luxe en rijdt lekker. Op de camping en parkeerplaatsen heb je aanspraak met de frisse groene kleur (letterlijk en figuurlijk). Alle soorten stekkers en passen zijn beschikbaar. En laadpalen in NL/DE/BE/LU/FR zijn er genoeg”

MARTIJN VAN SCHAIK
Twee weken Europa


“Prachtig om full EV te kunnen kamperen.
Zijn 14 dagen wezen rondrijden op camperplekken en paar campings. Prima bevallen. 300km range is eruit te halen. Laden gaat ook prima.
Mooi dat de EV camper er is!”

JEFFREY
Twee weken Europa


“Top manier om te reizen! Met gezin van 4 naar Bretagne afgereisd. 3 weken op pad geweest met “de spruit”. Voor herhaling vatbaar!”

BAS JURGENS
Drie weken Frankrijk

Kirsten van reisblog WhereSheGoes

” Vijf nachten op pad geweest met een e-camper van LEAVV en vijf nachten volop genoten. LEAVV heeft alles supergoed geregeld en in de camper is alles goed voor elkaar. Een heerlijk, mooi en praktisch ingericht busje. En ook nog eens lekker duurzaam. Opladen van de camper kan natuurlijk bij een snellaadpaal, maar wij hebben elke nacht op de camping kunnen opladen via de camping stroom, waardoor het roadtrippen met de elektrische camper niet alleen groen is, maar ook nog eens ontzettend voordelig “.

Lees de uitgebreide ervaringen van Kirsten op haar reisblog ‘Where She Goes’. Ze vertelt o.a. over het gebruik van onze LEAVV e-camper en daarnaast heeft ze een fantastisch leuke roadtrip door Nederland gemaakt!

Video review RTL techplatform Bright

Rutger Middendorp van Bright neemt de camper een paar dagen mee en deelt zijn ervaring met de LEAVV e-camper.

Ga duurzaam op reis. Huur een elektrische camper bij LEAVV!