Meteen naar de inhoud
Robbert van Goethem

Ga jij binnenkort
ook duurzaam op reis?

Over ons

Klimaat

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de negatieve klimaatveranderingen wereldwijd en zijn ertoe bereid iets tegen te doen. Het LEAVV team wil graag haar steentje bijdragen aan een duurzamer leefklimaat en industrie. We doen dit o.a. door het verhuren van elektrische campers en door mensen te enthousiasmeren voor duurzamer reizen.

Veel organisaties compenseren de CO2 uitstoot die voortvloeit uit hun bedrijvigheid, zoals ook reizen die reisorganisaties aanbieden. Dit vinden wij een erg goede keuze, want hierdoor is er geld beschikbaar voor duurzame projecten wereldwijd, zoals windmolenparken en het aanleggen van nieuwe bosgebieden. Het blijft echter vaak bij ‘compenseren’ en in onze ogen niet – het tegengaan van de negatieve invloeden op het klimaat.

Wij dragen graag ons steentje bij om mensen bewust te maken van de positieve impact op het klimaat door te kiezen voor ‘groene’ voertuigen. Dit hoeft niet duur of minder leuk te zijn! Samen werken we aan een toekomst waarin onze kinderen ook nog kunnen genieten van deze prachtige planeet.

LEAVV logo

Samenwerkingen

LEAVV werkt samen met de grootste mobiliteitspartner in Friesland, Haaima Hylkema Leeuwarden; dealer van onder andere Peugeot, Opel en Fixxter (buscampers). Het bedrijf werd opgericht in 1926 door de grootouders van de huidige eigenaren. Na een lange geschiedenis van bijna 100 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met een tiental autodealers, leasemaatschappij, schadebedrijven en carwash locaties en heet tegenwoordig Haaima Hylkema.

Anne Tjeerd Haaima, huidig CEO van Haaima Hylkema, vindt duurzaamheid en een steentje bijdragen aan de toekomst erg belangrijk. Kortom, voor LEAVV een ideale partner.

Onze e-Fixxters XXL zijn ontwikkeld door het bedrijf Fixxter en worden gebouwd door VDL groep.

Hier vind je ons!

Onze naam ‘LEAVV’

Onze handelsnaam, LEAVV, is ontstaan als combinatie tussen de woorden ‘leaf’ (blad van de boom) en ‘leave’ (vertrekken; verwijzing naar reizen en op pad zijn).