Ga naar de inhoud
Robbert van Goethem

Ga jij binnenkort
ook duurzaam op reis?

Over ons

Het LEAVV team


Robbert van Goethem
Founder & CEO


Tjalling Oosterhuis
Co-founder & CCO


Joyce van Zadelhoff
Business Development


Sophie Lemmerink
Rental Station Manager


Emma de Jong
Customer Service


Arian Mendez
Financial Controller


Anke en Rogier Snijders
Location managers Ell (NL)


Alfred Klaassen
Location manager Dwingeloo (NL)


Anna Ronkema
Location manager De Veenhoop (NL)


Johan en Monique
Location managers Malaga (ES)

Klimaat

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de negatieve klimaatveranderingen wereldwijd en zijn ertoe bereid iets tegen te doen. Het LEAVV team wil graag haar steentje bijdragen aan een duurzamer leefklimaat en industrie. We doen dit o.a. door het verhuren van elektrische campers en door mensen te enthousiasmeren voor duurzamer reizen.

Veel organisaties compenseren de CO2 uitstoot die voortvloeit uit hun bedrijvigheid, zoals ook reizen die reisorganisaties aanbieden. Dit vinden wij een erg goede keuze, want hierdoor is er geld beschikbaar voor duurzame projecten wereldwijd, zoals windmolenparken en het aanleggen van nieuwe bosgebieden. Het blijft echter vaak bij ‘compenseren’ en in onze ogen niet – het tegengaan van de negatieve invloeden op het klimaat.

Wij dragen graag ons steentje bij om mensen bewust te maken van de positieve impact op het klimaat door te kiezen voor ‘groene’ voertuigen. Dit hoeft niet duur of minder leuk te zijn! Samen werken we aan een toekomst waarin onze kinderen ook nog kunnen genieten van deze prachtige planeet.

LEAVV logo

Hier vind je ons!

Onze handelsnaam, LEAVV, is ontstaan als combinatie tussen de woorden ‘leaf’ (blad van de boom) en ‘leave’ (vertrekken; verwijzing naar reizen en op pad zijn). Kortom een knipoog naar duurzaam reizen.