Meteen naar de inhoud

Ultieme ontspanning in Nederland met Retreat on Wheels

Duurzame retreat | 4 of 6-daagse reis Nederland

Ontdek de magie van reizen, natuur en mindfulness met Retreat On Wheels in samenwerking met LEAVV.

Stap aan boord van een elektrische camperbus van LEAVV en laat jezelf onderdompelen in een onvergetelijke reis die niet alleen je ziel voedt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Tijdens dit bijzondere Retreat krijg je de unieke kans om volledig tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijks drukte. Omringd door prachtige natuur en omgeven door een sfeer van sereniteit, zul je leren om bewust in het moment te leven en mindfulness te integreren in elke stap van je avontuurlijke reis.  

Iris zal je tijdens het Retreat persoonlijk begeleiden in het ontwikkelen van je mindfulness-praktijk, zodat je volledig kunt genieten van de ervaringen en lessen die de natuur voor je in petto heeft. Of je nu mediteert bij zonsopgang, yoga beoefent op de heide, of simpelweg geniet van de stilte van de natuur, deze reis zal je helpen om in contact te komen met jezelf en je omgeving op een dieper niveau.

Samen met ‘Retreat on Wheels’ nodigen we je uit om deze reis van zelfontdekking aan te gaan terwijl je een nieuwe horizon verkent. Begin jou duurzame wellness avontuur op wielen!

Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Retreat on Wheels

Reisschema:
Jouw Retreat start en eindigt in Dwingeloo (Drenthe, Nederland). Je ontvangt bij aanvang van je Retreat een reisschema die je mag volgen. Deze route is met zorg samengesteld om jou een geweldige ervaring te bieden. Bij dit reisschema ontvang je door ons geselecteerde campings die wij voor je vastleggen en waar je zult verblijven. Je bent ook vrij om zelf een route te kiezen. Je kunt hiervoor kiezen bij de aanvraag van deze reis.

Reisduur:

4 of 6 dagen

Reissom:
4 dagen |  € 519 € 389 per persoon | 25% korting!
6 dagen | €1.058  € 529 per persoon | 50% korting!

Bovengenoemde tarieven zijn o.b.v. twee personen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen op dit avontuur te gaan. Er gelden dan de volgende tarieven: 4 dagen, € 599 en 6 dagen € 989. Deze tarieven zijn inclusief de korting.

Vertrekmogelijkheden:
Dagelijks vertrek

Reisgezelschap:
Solo, met partner of vriend(in), (max. 2 personen)

Inclusief activiteiten:
Persoonlijk Retreatprogramma

Exclusief:
Meditatiekussen, yogamat (optioneel en kosteloos), fietsendrager

Waarom deze reis:
✓ Ultieme ontspanning dankzij een persoonlijk Retreat programma & duurzaam vervoer
✓ Mindful activiteiten
✓ Verblijf op duurzame campings en/of camperplaatsen
✓ Elektrische buscamper van LEAVV inbegrepen
✓ E-camper uitgebreid uitgerust met keukengerei, laadkabels, schoonmaakmiddelen, campingtafel en campingstoelen
✓ Prachtige wandelsuggesties
✓ Persoonlijke begeleiding en coachcalls (op afstand / digitaal)
✓ LEAVV en Retreat On Wheels verrassingspakket
✓ Alle locaties inzichtelijk in handige mobiele app
✓ Laat je volledig ontzorgen, LEAVV regelt jouw duurzame roadtrip

3 of 5 nachten op kleinschalige familiecampings en camperplaatsen
Persoonlijk retreatprogramma
Elektrische buscamper van LEAVV
E-camper uitgebreid uitgerust met keukengerei, laadkabels, schoonmaakmiddelen, campingtafel en campingstoelen
Boodschappen (ontbijt, tussendoortjes en avondeten)
Wandelroutes, laadplekken voor de e-camper en suggesties voor activiteiten
Uitgebreide digitale roadmap met tips & tricks voor onderweg (PDF en/of mobiele app)
Gratis digitaal E-book Vanlife van CamperHomie
Kortingsvoucher abonnement magazine ONLY campers
LEAVV & Retreat on Wheels verrassingspakket
24/7 assistentie

Overige maaltijden en drankjes
Laadkosten van de elektrische camper (eigen laadpassen gebruiken of LEAVV laadpassen a € 0,21 per gereden km)
Meditatiekussen (optioneel en kosteloos)
Yogamat (optioneel en kosteloos)
Fietsendrager (€ 7,50 per dag)
Mobiel toilet (€ 45 per boeking)
Laadpassen van LEAVV (€ 9,50 per boeking + € 0,21 per km)
Reserveringskosten (€ 79,- per boeking)

Je overnacht op kleinschalige campings en/of camperplaatsen. Vaak gerund door families en met een duurzame insteek. We hebben met zorg deze overnachtingsplaatsen geselecteerd en persoonlijk bezocht. Indien je deze reis aanvraagt, dan gaan we de beschikbaarheid na bij de onderstaand genoemde overnachtingsplaatsen. Mocht er onverhoopt al een kampeerplek volgeboekt zijn, dan bieden wij, in overleg, een gelijkwaardig alternatief.


✓ Dwingeloo, Camping Landgoed Meistershof
Deze Retreat begint en eindigt bij Camping Langoed Meistershof. Hier haal je namelijk de elektrische camper op en lever je deze weer in. Optioneel kun je hier ook overnachten.

Nabij Dwingeloo en direct aan Nationaal Park Dwingelderveld vind je ‘Landgoed Meistershof’. Deze familiecamping is al sinds jaar en dag bezig met duurzaamheid. Zo liggen er o.a. zonnepanelen op de daken, is er een duurzaam sanitairgebouw en de camperplaatsen inclusief laadpaal zijn uniek!

✓ Campings gedurende deze Retreat
Je ontvangt bij aanvang van je Retreat een reisschema die je mag volgen met de door ons geselecteerde campings. Deze route in Nederland is met zorg samengesteld om jou een geweldige ervaring te bieden. Je bent ook vrij om zelf een route te kiezen.

Je legt deze route af met een elektrische LEAVV camper om deze reis zo duurzaam mogelijk te maken. Lees meer over de e-camper. Kies jouw aanvullende opties via het aanvraagformulier. Let's LEAVV!

De route hangt af van de gekozen routesuggestie die je kunt kiezen bij het ontvangen van jouw reisvoorstel. Hieronder zie je een voorbeeld. Je mag ook een eigen route bepalen.

Doe mee met de eerste pilotreeks en krijg tot 50% korting!

Je haalt de e-camper op bij Camping Landgoed Meistershof in Dwingeloo, Drenthe en vervolgens start jouw retreat programma. Deze reis is recent ontwikkeld door Retreat on Wheels. Ga als een van de eersten op deze individuele retreat en ontvang tot maar liefst 50% korting! Zo kunnen wij leren van jouw waardevolle feedback. Dit aanbod is geldig voor de eerste 10 boekingen.

Wij regelen de e-camper, het retreat programma, boodschappen (ontbijt, tussendoortjes en avondeten), de campingovernachtingen, wandelroutes, laadpalen voor onderweg en suggesties voor activiteiten. Kortom; jij gaat onbezorgd op reis en komt herboren terug van deze retreat!

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je van ons een uitgebreid, vrijblijvend reisvoorstel. Deze kun je vervolgens accepteren of nog geheel naar wens aan laten passen.

Optioneel: yogamat, meditatiekussen en meer

Deze reis vrijblijvend aanvragen

    Zodra je op verzenden klikt gaan wij voor je aan de slag en sturen je z.s.m. een vrijblijvend reisvoorstel. Deze kun je vervolgens accepteren of naar wens aanpassen.

    Jij gaat toch ook duurzaam op reis?
    Let’s LEAVV

    info@leavv.com | 0031 85 060 37 86