Ga naar de inhoud

Mountainbike trip

Adviesroutes voor een zorgeloze e-roadtrip in Europa!

Dag 1

Van Utrecht naar de Ardennen rijden. Maak 1 pitstop in de buurt van Roermond bij een  tankstation aan de snelweg. Laad hier de bus weer even op, zodat je niet precies leeg bent als je aankomt. Hier rij je ongeveer 2,5 tot 3 uur over. Tijd zat om al te gaan mountainbiken vandaag. 

Je kunt bijvoorbeeld naar camping Polleur, niet te groot maar wel lekker dichtbij de weg om naar de mountainbike trails te rijden. Deze camping ligt in het plaatsje Theux, waar je vandaag al meteen kan gaan fietsen!

Dag 4

Rij door naar het Mullerthal in Luxemburg en zorg dat je onderweg langs de snelweg even QuickCharged. Hier ben je binnen 1,5 tot 2 uur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor camping Echternacherbruck. ’s Middags kun je meteen op de mountainbike stappen. In Bech, Echternach, Beaufort en Larochette zijn verschillende tracks.

Dag 5

Even een dagje niet fietsen? Maak vandaag een uitstapje naar Trier. Dit is een leuk oud stadje waar je makkelijk een halve liter bier en een currywurst kan scoren. Er is hier ook een amphitheater dat leuk is om doorheen te lopen en de Porta Nigra is ook de moeite waard!

Dag 6

Ga voor een track in de buurt van het Mullerthal waar je eerder nog niet was geweest. Bekijk ook de prachtige waterval op de foto hiernaast!

Dag 7

Ga voor een track in de buurt van het Mullerthal waar je eerder nog niet was geweest. Er is keuze genoeg!

Dag 8

Alles inpakken, je moet weer naar huis! 

Ga jij ook duurzaam op reis?
Let’s LEAVV!