Ga naar de inhoud

Elektrische camper huren?

Let’s LEAVV!

en geniet van een duurzame roadtrip vakantie

Duurzaam reizen

Verklein je ecologische voetafdruk op de wereld en huur een elektrische camper voor een duurzame roadtrip. Ontdek de mooiste plekjes in Europa of blijf lekker dichtbij huis.

Impact

Wist je dat een elektrische camper zo’n 6.600 kilo CO2 minder uitstoot, dan een normale auto bij 15.000 km per jaar? Dat staat gelijk aan het planten van ruim 250 bomen. De moeite waard!

Actieradius

Onze elektrische campers hebben een actieradius van 330 km. In de praktijk betekent dit dat je gemiddeld 250 km per volle accu kunt afleggen. Snelladen is mogelijk, dus dat is wel zo fijn.

Is zowel duurzaamheid als vrijheid voor jou belangrijk? Huur dan een elektrische camper en maak een onvergetelijke roadtrip! Van een rondreis door heel Europa tot een vakantie in eigen land. Je hebt alle vrijheid om vlak voor vertrek je bestemming nog te bepalen.

Onze e-campers zijn gloednieuw, compact en van alle gemakken voorzien. Ze bieden 4 zitplaatsen tijdens het rijden, maar ook 4 slaapplekken. Je kunt dus samen met de kids, met een vriendengroep, maar ook lekker met z’n tweeën op pad. Wil jij ook zorgeloos en klimaatbewust op vakantie? Let’s LEAVV!

LEAVV elektrische camper

Verklein je ecologische voetafdruk

Je kent natuurlijk de standaard campers. Ze bieden vaak gemak en ruimte, maar ze stoten ook veel CO2 uit en daarmee zijn ze erg milieuonvriendelijk. Wil jij jouw ecologische voetafdruk verkleinen? Kies dan voor een elektrische buscamper van LEAVV. Samen zorgen we voor een groenere wereld.

Met onze elektrische campers ervaar je hetzelfde gemak als van een standaard camperbus. Ze zijn comfortabel ingericht en je kunt gemiddeld 250 km per accu afleggen. Bij een snellaadpaal beschik je in ca. 30 minuten weer over een batterijpercentage van 80%. Gedurende het laden stippel je jouw route verder uit of maak je alvast plannen voor de rest van de dag. En dit doe je heerlijk in de camper of op een campingstoel. Jij gaat toch ook ‘groen’ op reis?

Elektrische Campervloot
E-kilometers gereden
Kilo Co2 uitstoot bespaard
Dit staat gelijk aan dit aantal bomen

Onze elektrische campers

Bekijk onze verhuurlocaties & reserveer direct

Bij vier van onze Get & LEAVV locaties geniet je van 1 gratis overnachting op de camping!

Haarlem
Noord-Holland (NL)

Dwingeloo
Drenthe (NL)

Ell
Limburg (NL)

De Veenhoop
Friesland (NL)

Gent
Oost-Vlaanderen (BE)

Wil je liever een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen? Dat kan uiteraard ook.
Stuur een e-mail naar info@leavv.com en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Elektrische camper huren

Bella Toscana

Waarom een LEAVV camper?

leavv-camper

Roadtips

Bekijk onze adviesroutes en ontdek de prachtigste plekjes in Europa. Van Spanje tot Schotland en van Noorwegen tot Kroatië, er is voor ieder wat wils. Uiteraard hebben we rekening gehouden met laadpunten voor je elektrische camper.

Ontdek ook de wereld van het elektrisch camperen. In slechts 30 minuten is de accu weer voor 80% opgeladen!“Sinds 2021 verhuren we 100% elektrische camperbusjes. Samen met jou hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan duurzamer toerisme. Let’s LEAVV!”

ROBBERT VAN GOETHEM
Eigenaar LEAVV


“Op pad geweest met een e-camper en volop genoten. LEAVV heeft alles supergoed geregeld. Een heerlijk, mooi en praktisch ingericht busje.”

KIRSTEN
Blog WhereSheGoes

NKC


“Vanaf het voorjaar 2021 verhuurt de startup LEAVV elektrische camperbusjes. Het is het eerste Nederlandse bedrijf dat zich volledig op elektrische campers toelegt. ”

NKC
Grootste camperclub van Europa


“Wij hebben heerlijke dagen gehad met de LEAVV. Kamperen in de natuur, lekker geslapen en mooie reis! Dat het dak omhoog kan voor meer stahoogte is heel prettig. Top contact met Robbert.”

ADRIENNE TAS
Mountainbike trip


“Ook met een gezin van vader, moeder en twee kinderen van 9 en 7 jaar is het prima toeven in de Leavv. Het slapen is heerlijk. Volgende zomer gaan we zeker langer op reis met de Leavv!”

FAM. GROENWOLD
5 dagen Nederland


“Wat een geweldige ervaring! Rijdt heerlijk, slaapt lekker, alles bij ons wat we nodig hadden en opladen helemaal gelukt. Robbert was tijdens onze reis altijd beschikbaar.”

NIELS HAZEKAMP
14 weken door heel Europa

Wil jij ook duurzaam op reis?

Samen werken we aan een toekomst waarin onze kinderen ook nog kunnen genieten van deze planeet.