Ga naar de inhoud

Elektrische camper kopen
of leasen?

Waarom is de e-Fixxter uniek?

Extra brede
slaapbank

De camper is voorzien van een extra brede tweezits slaapbank. Het bed is 135 cm breed en 200 cm lang. Geen enkele andere buscamper heeft zo’n groot en geheel vlak bed. Daarnaast is de RDW gekeurde slaapbank verschuifbaar zonder kwetsbare rails op de vloer.

Actieradius van
330 km WLTP

Voor een dergelijk grote auto is de actieradius uniek te noemen. 330 km (WLTP) betekent in de praktijk ca. 250 km in de zomer en 200 km in de winter en dat is erg
netjes! De praktische actieradius is voor elektrische auto’s afhankelijk van een aantal
factoren, zoals buitentemperatuur, snelheid die je rijdt, wind en kilo’s aan bagage die je meeneemt.

Snelladen mogelijk
in 30 min.

De e-Fixxter kan bij snellaadstations binnen 30 minuten voor 80%
weer vol zijn. Wel zo fijn! Zo kun je na een bakje koffie of even de benen strekken alweer verder
rijden. Natuurlijk kun je met deze unieke buscamper ook een powernap doen in je eigen bed ; )

Veel kast- en opbergruimte

Naast het brede bed is er ook verrassend veel kast- en opbergruimte gecreëerd in de
e-campers. De rechterzijde heeft vier opbergvakken, onder de bank is een lade gemonteerd. De keuken is voorzien van een tweepits gasplaat, koelkast, een spoelbak met kraan voor koud water, besteklade, een speciaal vak voor een Porta Potti en opbergruimte. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een inductiekookplaat.

Veel optionele
extra’s

Denk hierbij aan een luifel, zodat je lekker in de schaduw kunt zitten, een extra bed in het hefdak, een zonnepaneel op het dak, zodat je extra lang off-grid kunt gaan, een trekhaak voor een fietsendrager (evt. met swingarm, zodat de achterdeuren altijd open kunnen), een draaibare bestuurdersstoel, achteruitrijcamera én natuurlijk de kleur. Standaard is de kleur wit. Je hebt keuze tussen lichtgrijs, donkergrijs of zwart metallic. Een ‘wrap’ is ook mogelijk.

Eerste e-camper in
NL geproduceerd

Fixxter is het enige en eerste officiële merk voor elektrische campers. De campers
worden geproduceerd door de Nederlandse autofabriek VDL en het merk valt onder een erkende
Peugeotketen. Je bent dus verzekerd van uitstekende
kwaliteit, service en betrouwbaarheid. De camper is beschikbaar in Peugeot e-Expert of Opel e-Vivaro. Je hebt 5 jaar fabrieksgarantie (tot 200.000 km).

e-Fixxter XXL kopen of leasen

De e-Fixxter XXL is een camper die zorgt voor een groot gevoel van vrijheid. Overdag ga je ermee naar je werk, in het weekend naar de sportclub of familie of je gaat een avontuurlijk weekendje weg. Gedurende je vakantie ga je natuurlijk lekker roadtrippen. Dit kan in Nederland, maar ook in heel Europa. De e-Fixxter XXL is dé ultieme compacte buscamper!

De e-Fixxter XXL is de ruime variant van de Fixxter en wij, als LEAVV, adviseren om voor deze variant te kiezen. De kleinere Fixxter heeft een lengte van 495 cm, waarbij de langere variant een lengte van 530 cm heeft. Een buscamper is natuurlijk altijd compact, maar je zult veel plezier ervaren van de ruimere XXL qua leefruimte, opbergruimte, de iets grotere keuken en het bed van 200 cm lang (i.p.v. 190 cm).

Het interieur bestaat uit een opbergkast met 4 opbergvakken, keuken voorzien van een tweepits gaskookplaat, koelkast, een spoelbak met kraan voor koud water, besteklade en opbergruimte. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een inductiekookplaat. Daarnaast een uitschuifbaar tafeltje en een lade onder de slaapbank. Het deksel dient tevens als extra grote tafel die in een richel in de keuken is te schuiven.

De RDW gekeurde slaapbank is maar liefst 135 cm breed en 200 cm lang. Dit is het meest brede bed voor een buscamper in de markt (normaal 112 cm breed en 190 cm lang). De slaapbank kan verschoven worden en werkt zonder rails op de vloer.

Standaard is de bijrijdersstoel draaibaar, zodat je een zitje kunt creëren. Optioneel kun je ervoor kiezen om ook een draaibare bestuurdersstoel te nemen.

Het hefdak zorgt voor een comfortabele sta ruimte en optioneel kan hier een extra slaapplek worden gecreëerd die gedurende de dag omhoog kan blijven staan en waar je ’s nachts op kunt slapen.

De zijruiten zijn standaard voorzien van extra getint glas en je hebt beschikking tot airconditioning, parkeersensoren achter, ergonomische stoelen, navigatiesysteem en DAB+ radio.

Standaard uitvoering

✔ Slaapbank (200 cm lang en 135 cm breed)

✔ Opbergruimte met vier opbergvakken

✔ Lade onder de slaapbank

✔ Keuken met opbergruimte, een tweepits gaskookplaat, koelkast, een spoelbak met kraan voor koud water en besteklade, opbergvakken.

✔ Watertank voor schoon water en tank voor vuil water

✔ Stopcontact 230V

✔ Twee extra USB poorten

✔ Opbergvak tussen de voorstoelen

✔ Dimbare LED-verlichting

✔ Draaibare bijrijdersstoel

✔ Extra getinte zijruiten

✔ Hefdak

✔ Stroomaansluiting voor campingstroom

✔ Laadunit voor opladen van de accu (75 kWh en snelladen tot 100Kw)

✔ Actieradius van 330 km (WLTP)

✔ Cruise control

✔ Navigatiesysteem 7” scherm

✔ Parkeersensoren achter

✔ Centrale deurvergrendeling

✔ Parkeersensoren achter

✔ Armsteunen

✔ Ramen in achterdeuren, zijdeur rechts en wand links

✔ Wieldoppen

✔ Mennekes laadkabel (voor openbare laadpalen)

✔ 5 jaar fabrieksgarantie

✔ Rijklaar geleverd

✔ Standaard kleur: wit

Aanvullende opties

Snelle levertijden
Binnen 3 maanden
kan er een e-camper voor
je deur staan

Kopen of leasen

Je kunt tevens een aanbetaling doen of een ander voertuig inruilen, zodat je maandelijkse
leasebedrag omlaag gaat. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw privésituatie.

Eerst een keer een camper uitproberen?
Huur een LEAVV e-camper

Mobiele versie afsluiten