Meteen naar de inhoud
Let's LEAVV » Coronabeleid

Coronabeleid

Flexibele voorwaarden i.v.m. COVID-19

We begrijpen natuurlijk dat je graag duidelijkheid wilt hebben over annuleringen in geval van geldende maatregelen m.b.t. de COVID-19 situatie. We hanteren onderstaande voorwaarden.

Mag ik mijn boeking verplaatsen?

Je mag op ieder gewenst moment je reservering gratis omboeken naar een latere vertrekdatum. Dit is uiteraard wel op basis van onze beschikbaarheid en de originele huursom blijft van toepassing. Een eventueel tariefverschil wordt doorbelast, bijvoorbeeld omdat je in een ander seizoen wenst te gaan.

Gelden er flexibele annuleringsvoorwaarden m.b.t. COVID-19?

Ja, we hanteren flexibele annuleringsvoorwaarden indien een reis onmogelijk door kan gaan. Je mag tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren indien:

  • Alle grenzen van Nederland naar het buitenland gesloten zijn
  • Er in Nederland een verbod is op reizen / vakanties
  • Indien alle campings in Nederland gesloten zijn i.v.m. geldende maatregelen

Alleen de servicekosten van € 50,- worden doorbelast.

De grenzen zijn open, maar de bestemming(en) waar ik naartoe wilde gaan zijn gesloten voor reizigers. Mag ik dan ook gratis annuleren?

Als verhuurbedrijf weten wij niet wat jouw plannen zijn voor de vakantie. Het is dus een eigen risico als jouw oorspronkelijke plannen niet door kunnen gaan. Zolang er grenzen met het buitenland open zijn en er in Nederland gekampeerd mag worden gelden onze normale annuleringsvoorwaarden. Uiteraard mag je altijd omboeken naar een andere periode of je past jouw reisplannen aan.

Ik wilde alleen naar het buitenland, maar ik kan enkel in Nederland nog kamperen. Kan ik dan gebruik maken van de flexibele annuleringsvoorwaarden?

Alleen als je dit specifiek bij ons hebt aangegeven bij het maken van de reservering en kunt aantonen dat je staplaatsen hebt geboekt op bestemmingen waar je op moment van reizen niet naartoe mag i.v.m. maatregelen omtrent COVID-19.

Ik heb Corona opgelopen, mag ik kosteloos annuleren?

Nee, dan gelden onze normale annuleringsvoorwaarden. We raden aan om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleringsverzekeringen vergoeden de kosten indien je niet op reis kunt i.v.m. ziekte door COVID-19. Uiteraard mag je ook altijd omboeken naar een andere periode. Overleg dit z.s.m. zodat we snel naar de beschikbaarheid kunnen kijken.